IMG_185901.10.2015 року відбулося засідання колегії Головного управління Держгеокадастру у Чернівецькій області, де було розглянуто такі питання:

  1. Про підсумки діяльності Головного управління Держгеокадастру у Чернівецькій області за перше півріччя 2015 року.
  2. Про підсумки роботи Відділу Держгеокадастру/Держземагентства у Заставнівському районі Чернівецької області за перше півріччя 2015 року.
  3. Про підсумки роботи Відділу Держгеокадастру/Держземагентства у Хотинському районі Чернівецької області за перше півріччя 2015 року.
  4. Про стан продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності на території Чернівецької області та стан розпорядження земельними ділянками, які сформовані в результаті інвентаризації земель сільськогосподарського призначення.
  5. Про стан відкриття поземельних книг на земельні ділянки, які зареєстровані в Державному земельному кадастрі, але поземельні книги не відкриті (виконання окремого доручення Голови Держгеокадастру від 05.06.2015 № 216/3-15-0.21).
  6. Про взаємодію з державними підприємствами та органами державної влади, в користуванні яких перебувають земельні ділянки, але права на них не зареєстровано у встановленого законом порядку, з метою проведення їх інвентаризації та подальшого внесення відомостей до Державного земельного кадастру.
  7. Про підсумки розгляду звернень громадян у Головному управлінні Держгеокадастру у Чернівецькій області та територіальних органах Держгеокадастру Чернівецької області у І півріччі 2015 року.

     За підсумками проведеної колегії роботу за І півріччя 2015 року Головного управління Держземагентства у Чернівецькій області визнано задовільною та внесено ряд пропозицій щодо вжиття заходів до виявлених недоліків та їх усунення.

[layerslider id=”3″]