Інформація  про результати здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) за топографо-геодезичною і картографічною діяльністю             в 2020 році.

Відповідно до Річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) на 2020 рік, затвердженого наказом Держгеокадастру від 26.11.2019 № 306 « Про затвердження Річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру на 2020 рік », відділом державного геодезичного нагляду Головного управління Держгеокадастру у Чернівецькій області у 2020 році було заплановано проведення 5 планових перевірки суб’єктів господарювання у сфері топографо-геодезичної і картографічної діяльності.

За 2020 рік здійснено 2 планових перевірки суб’єктів господарювання у сфері топографо-геодезичної і картографічної діяльності. Відповідно до Закону України від 17.03.2020 р. «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» (№ 533-IX) (зі змінами) з 18.03.2020 р. по теперішній час заборонено проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.  Тому 3 планових перевірки суб’єктів господарювання у сфері топографо-геодезичної і картографічної діяльності не проводилися.

Інформація про стан здійснення планових перевірок занесена у повному обсязі до Пілотного модуля системи заходів державного нагляду (контролю) для запуску ІАС (https://inspections.gov.ua)