25 січня 2018 року відбулася зустріч учасників антитерористичної операції з народним депутатом України Бурбаком Максимом Юрійовичем, представниками Головного управління Держгеокадастру у Чернівецькій області, Управління соціального захисту Чернівецької ОДА та радника голови обласної державної адміністрації на громадських засадах – керівника Центру допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей – Красняна Валерія Івановича.

Під час зустрічі було акцентовано увагу на недостатній роботі більше 170-ти громадських організацій учасників АТО у Чернівецької області, які не проводять роз’яснювальну роботу серед учасників АТО.

Начальником ГУ Держгеокадастру у Чернівецькій області було детально роз’яснено норми чинного законодавства та доведено до відома учасників антитерористичної операції інформацію про внесення змін до Стратегії механізму управління в сфері використання та охорони земель сільськогосподарського призначення державної власності та розпорядження ними. Згідно внесених змін, учасники АТО отримують земельні ділянки без врахування кількості проданих прав оренди у кварталі, що передував.